By atarici / Haberler / 0 Comments

PlayStation 4 Pro Geliyor

PS4 PRO 4K Nedir?

PS4 yeni konsolu PS4 PRO olarak tanıtıma sundu. PS4 PRO 4K teknolojisini kullanıyor. Yani full Hd çözünürlüğün  4 katı anlamına geliyor. PS4 PRO 4K'nın özellikleri vede 3 kat gibi görünmesi ise gerçekten çok güzel olmuş. 

PS4 PRO Farkları Nelerdir?

Ps4 PRO 4K, normal Ps4'lerden 4 kat daha net görüntü verebiliyor. PlayStation Pro PS4 sadece görüntü kalitesi değil performans bakımından da daha güçlü. Ps4 PRO 4K teknolojisi High-end olarak karşımıza çıkıyor. Ps4 pro 4k yeni nesil konsol olarak tanıtılmadı bunu belirtmek isterim. Yani PS 5 olarak algılamayın.

PS4 PRO Fiyatı Ve Çıkış Tarihi

Ps4 Pro fiyatı 400 dolar olarak belirlenmekte fakat Ps4 pro türkiye'ye bu fiyatlardan daha yüksek geleceği kesin diyebilirim. Ps4 Pro 4k'nın çıkış tarihi amerikada 10 Kasım olarak belirlendi. Şu anda ön sipariş yapılması mümkündür.

 

 

 Ps4 Pro Oyunları Farklı Mı Olacak?

Ps4 pro oyunları farklı olmayacak arkadaşlar. Yani PS4 PRO 4K'da olupta Ps4'te bu oyun yok gibi bir olay söz konusu değildir. Ps4 Vr oyunlarından diğer oyunlara kadar PS4 PRO 4K ile PS4 oyunları aynı olucak. Tüm PS4 oyunlarını PS4 PRO 4K'ya takıp oynayabileceksiniz. Eskiden aldığınız oyunlarda PS4 PRO'da çalıştırabilirsiniz. PS4 PRO sahipleri ellerindeki oyunları 4K olarak yeni oyun güncellemeleri ile PS4 Pro'da 4K olarak oynayabileceklerdir.

Write a Comment